Egy fehérhasú törpesün története.

Mónitól Erizo Tenyészet

2012.11.11.

 

Ezeket a szép szavakat Mónitól kaptuk. Neki és családjának köszönhetjük a kis süninket:

 

Jasper "fiúnk" valódi sün paradicsomba költözött.
A történetét, a mindennapjait itt olvashatjátok, ebben a blogban.
Nagyon szépen köszönjük az elismerő szavakat és azt, ahogy az oldalatokon nyilatkoztok rólunk. Nagy megtiszteltetés ez nekünk.
Mi köszönjünk Marcinak, Andinak és az egész családnak, hogy ennyire imádják a kis állatot, és mindent megtesznek azért, hogy jól érezze magát. A blog minden sorából árad a szeretet.
KÖSZÖNJÜK NEKTEK! ♥
Kristóf család.

 

Köszönjük nekik.

2013.01.13.

 

Ezt a kedves bejegyzést   Mónitól kaptam, egy bejegyzés folytán, ahol a sünike árairól és egy szintén őket méltató bejegyzésre reagálva én is csak dícsérettel tudtam illetni őket.:

 
Mivel ez értesítőt megkaptam egy nagyon kedves bejegyzésről, viszont a falon sehol nem találom, ezért kifotóztam, hogy megmutassam és egyben megköszönjem.
Zita mindig akkor ad nekem egy szeretetmorzsát, amikor valamiért lógatom az orrom. Ilyenkor megrázom magam és elfelejtem az összes "gondom". Mert az ilyen gazdik miatt érdemes, mint Zita és Dani is.
Rengeteg kedves emberrel ismerkedtem meg a sünizés kapcsán, akikkel soha nem találkoztam volna. És bár folyamatos támadás ér a sünjeink ára miatt - valóban nem kérünk értük 20 - 30 ezret, de nem azért mert silányak, hanem mert akkor egy a felelősségteljes gyereknek, aki a kis zsebpénzéből veszi meg, vagy a diáknak, aki iskola mellett tanul, vagy egy szerényebben élő családnak, amilyenek mi is vagyunk...soha nem lenne sünje - én büszke vagyok rá, hogy jó helyen tudhatom őket nagyon jó embereknél.
Folyamatosan érkeznek a pozitív referenciák, aminél nincs csodálatosabb érzés.
Tele van a falunk pozitív visszajelzésekkel, KÖSZÖNJÜK SZÉPEN.
Köszönöm ezt a bejegyzést Zita és Dani! ♥
Egy újabb feltöltődés egy jó időre. :)
 • Andi Medve Mi is köszönjük Jaspit. A kicsi fiam vette a zsebpénzéből, társnak maga és Bocó a höri mellé. Nagyon sok gyermek van, aki nem édességre, vagy más általam fölöslegesnek tartott dologra költi a pénzét, hanem egy kis társra, akit elhalmozhat szeretetével.
 •  
  Mónika Nagyon szépen köszönjük Andi!
  Rengeteget emlegetjük Marcit, hogy ha 25-30 ezer forint lett volna a süni nálunk, soha nem ismerjük meg ezt a tündéri kis pasit, mert Ő volt az, aki a saját kis pénzéből fizette ki Jaspert.
  ..és Vele együtt a családodat
  sem...ami nagy veszteség lenne, mert eszméletlen jó emberek vagyok és szenzációs gazdik..
  Úgy gondolom, soha nem rajtunk múlik, hogy a tudunk-e a kis sün életéről...amikor kirepülnek a "gyerekeink" mindenkit megesketek, hogy fénykép, információ....ha kell segítség 0-24-ben vagyunk.....
  Hála Isten a kis sünjeink 98%-áról tudok...és ez fantasztikus.
  Nagyon szépen köszönjük a szép szavakat!
   
 

 

Szintén Mónitól:

 

Egy tündéri család mindennapjai egy iszonyatos jó fej sünivel. :)
Érdemes olvasgatni, nagyon hasznos....hogyan alakul át egy kezdő - első sünös gazdi - profi sün tartóvá. :)
A likeot is nagyon megköszöni Jasper süni, azt se felejtsétek el kérlek! :)
....és persze Marci, Andi, Zsolt...és a nagy fiú. :)

 

© 2012 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode